Aktuality
Šport
Diva
Najmama
Živé
Recepty
Dobrú chuť
Slovník
12 °C -
Bratislava
utorok 20. 5.
20. 5.
Bernard
Diva.sk
Celebrity
Móda a krása
Sex a láska
Lifestyle
Zdravie a chudnutie
Horoskop
Prémiové čítanie
Astrológia
TV Diva
Fórum
Témy
Katalóg
HOROSKOP NA ROK 2024
VIAC
Predplatné
Prihlásiť
Diva.sk
Celebrity
Móda a krása
Sex a láska
Lifestyle
Zdravie a chudnutie
Horoskop
Prémiové čítanie
Astrológia
TV Diva
Fórum
Témy
Katalóg
HOROSKOP NA ROK 2024
Vyhľadávanie
< späť na článok
Diskusia:
Čo si obuť a s čím kombinovať? 5 topánkových trendov tejto jesene
Ak chcete prispievať do diskusie, musíte byť prihlásený predplatiteľ.
Kúpiť predplatné
Prihlásiť sa
3
Pridaním príspevku súhlasite s
pravidlami diskusie
.
Odoslať
Anonymný nick
2.11.2018 15:41
|
|
+
9
-
4
tie kolena padnu do oka asi kazdemu. to bolo prve, co som zbadala. niektori ludia, nemaju stipku sebakritiky. ako pise brejlarito, hlavne, ze je in.
Anonymný nick
2.11.2018 13:19
|
|
+
11
-
4
Tiež mi padli do oka tie nepekné kolená,pani asi nemá veľké zrkadlo,hlavne že je in
Anonymný nick
2.11.2018 12:24
|
|
+
17
-
4
Keby som mal také nechutné kolená,ako tá v tých kovbojkách,na sukňu by som sa nepozrel ani vo výklade...
Diva
>
Celebrity
>
Čo si obuť a s čím kombinovať? 5 topánkových trendov tejto jesene
Čítajte viac o téme:
#Topánky,
#Jesenné trendy,
#Nohy,
#Módne doplnky,
#Obuv
Všetky témy
Súvisiace články
Móda
Čo majú spoločné JLO a Tatiana Žideková? Hitom sezóny sú opäť papuče a dreváky!
Móda
Neviete, aké topánky si teraz zaobstarať? Pozrime sa spolu na trendy obuv sezóny
Móda
Dreváky zažívajú comeback! Toto je 5 letných trendy topánok, ktoré musíš mať aj ty
Móda
Poznáte aktuálne fashion trendy? Ktoré z týchto topánok by ste chceli mať vo svojom šatníku? Zahlasujte!
Móda
Jarné trendy sú TU! 9 typov topánok, ktoré musíte mať aj vy
Móda
Špicaté, guľaté či hranaté? Pozrite sa, aké topánky sú aktuálne trendy
Môže Vás zaujímať
najmama
Svoje prvé dieťatko priviedla na svet na Filipínach, napriek predčasnému pôrodu napokon všetko dobre dopadlo:...
najmama
Toto je 9 známych mám, ktoré porodili, keď ešte nemali ani 18 rokov: Napriek nepriazni osudu však zvládli aj...
koktejl
Českí experti naložili slovenským hokejistom: Vedeli, že nemajú strelcov a geniálnych hráčov, ale...
aktuality
Navigácia s Mapy.com: turistické mapy, útulne a d'alšie praktické funcie na jednom mieste
receptysk
Túto nátierku pýtajú stále! Základom je obľúbená údenina, ktorá všetci radi kupujeme už desaťročia
receptysk
Táto prísada úplne zmení nudný mrkvový šalát: Chutí tak dobre, že si každý pýta dupľu
Najnovšie články
Zdravie
Zo zdanlivo nevinných príznakov agresívna forma rakoviny, má nejakú nádej? Nie je jediným vysokopostaveným mužom, ktorý bojuje s touto zákernou diagnózou
Inšpirácie
Z naoko banálnych príznakov sa vykľul boj o život: Dnes otvorene priznáva, že práve tento moment bol pre ňu nesmierne dôležitý a zásadným spôsobom ju ovplyvnil
Astrológia
Horoskop na 20. máj: Čo vás dnes čaká podľa vášho znamenia?
Life Balance
Muža mi netreba, priznáva dnes už otvorene: Som feministka! Po krutých slovách priateľa vo vzťahu kedysi, aj po náročnom období je teraz sebavedomejšia, než kedykoľvek predtým
Astrológia
Horoskop na TENTO týždeň: Jedno znamenie čaká úspech! A ktoré má pred sebou veľké výzvy? Pozrite sa...
Vzťahy
Máte málo priateľov? Zrejme robíte týchto 6 vecí, kvôli ktorým vás ľudia nevedia vystáť...
Zdravie
Medzi nami ženami: Nový trend free bleeding nabáda ženy, aby menštruovali bez akýchkoľvek hygienických pomôcok
Astrológia
Horoskop na 19. máj: Čo vás dnes čaká podľa vášho znamenia?
Celebrity
Dať partnerke heslo do telefónu? Čo je pre našich hokejistov už úplný RED FLAG a kto sa im v súkromí stará o domácu pohodu? Pozrite sa...
Načítavam ďalšie články ...
Ďalšie články
Otomatik - 91.235.52.35
CloudFlare DNS
Türk Telekom DNS
Google DNS
Open DNS
OSZAR »